+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!

Schutting hout

Iedereen hecht veel waarde aan zijn of haar privacy, zeker wat betreft de tuin. Wanneer u bijvoorbeeld van het lekkere weer aan het genieten bent of gezellig aan het borrelen met vrienden, heeft u geen behoefte aan glurende buren of voorbijgangers. Om uw tuin of erf af te scheiden van die van uw buren, zijn er een heleboel mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor beplanting, hekwerk of een schutting van hout.

De voordelen van een houten schutting

De voordelen van een houten schutting zijn dat het meteen de gewenste privacy biedt, zo goed als onderhoudsvrij is en daarnaast ook voor uw veiligheid zorgt. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor beplanting in plaats van een schutting van hout, duurt het over het algemeen wat langer totdat de gewenste privacy bereikt is. Bovendien ziet een houten schutting er erg sfeervol uit.

De kwaliteit en betaalbaarheid van een schutting op maat

Wat onze houten schutting betreft kunt u kiezen uit schermen van 21 of 23 planken, verschillende soorten betonpalen en mooie bijpassende poorten. Met een schutting op maat van Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit en betaalbaarheid en een uniek ontwerp op maat.

Meer informatie

Voor meer informatie over een schutting van hout kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We geven u graag advies over de mogelijkheden, beantwoorden eventuele vragen die bij u spelen en maken indien gewenst een maatwerk offerte voor u. Ook in Neerkant, waar u ons showterrein vindt, staan we voor u klaar. Met allerlei voorbeelden en medewerkers die u graag helpen in uw zoektocht naar de juiste schutting op maat. Dankzij onze jarenlange ervaring is geen vraag ons te gek. Bovendien leveren we door heel Nederland en België.

Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!