Luxe hout-beton schutting

Luxe hout-beton schutting

Zoals de naam al zegt, bestaat een hout-beton schutting uit de perfecte combinatie van hout en beton. Op deze manier krijgt uw tuin de natuurlijke uitstraling van hout, maar dit met de duurzaamheid en het stoere karakter dat beton te bieden heeft. Een luxe hout-beton schutting van Van de Munckhof Tuinhuisjescentrum bestaat uit houten schermen, betonnen palen en twee betonnen platen. Een mooi geheel!

De voordelen van een beton-hout schutting

Het grote voordeel van een beton-hout schutting is dat de meest kwetsbare delen van de schutting, de delen die in aanraking komen met de grond, gemaakt zijn van beton. Daarnaast geeft deze schutting uw tuin ook een wat luxueuzere uitstraling. Bent u helemaal weg van deze schutting? Dan bent u vast erg benieuwd naar onze (aantrekkelijke) prijzen:

  • Houten scherm 21 planks recht 180x130 € 60,-
  • Betonpaal 10x10x275 sponning 74 cm antraciet. € 32,-
  • Betonplaat rotsmotief dubbelzijdig antraciet 184x36 € 35,-
  • Afdekkap beton antraciet. € 20,-
  • Afdekkap hout € 8,-

Prijzen zijn incl. btw

Meer informatie en de mogelijkheden voor maatwerk

Neem voor meer informatie over onze luxe hout-beton schutting vrijblijvend contact met ons op. Onze vakmensen adviseren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee over wat het beste bij uw tuin past. Zo komen we tot een ontwerp op maat waar u helemaal tevreden mee bent. U kunt online ook direct een offerte aanvragen of een bezoek brengen aan ons showterrein in Neerkant. Hier krijgt u meteen een indruk van onze andere mogelijkheden, zoals een sfeervolle houten schutting. Onze medewerkers helpen u graag een keuze te maken uit ons ruime aanbod. We leveren door heel Nederland en België.

Tuinhuisjescentrum Van de Munckhof, de maker van mooi en betaalbaar maatwerk, is 6 dagen per week geopend!