+31 (0)77 - 466 14 43 Kunnen wij u helpen? Bel ons gerust!
  • Wij maken alles op maat
  • 1000m2 showterrein
  • 50 modellen showterrein
  • Wij monteren alles op locatie
  • Hele scherpe prijzen

077 - 466 14 43 Schansweg 13 in Neerkant (NB)

Een tuinhuis Ravels

Je wilt binnenkort een mooi tuinhuis kopen in Ravels of omstreken? Heb je ook overwogen om te kiezen voor een geïmpregneerd huis? Geïmpregneerd tuinhuizen in Ravels en omgeving gaat namelijk extra lang mee. De vakmensen van Van De Munckhof maken tijdens de productie van de tuinhuizen alleen gebruik van goed hout. Dit is echt van uitstekende kwaliteit. Om die reden gaan onze tuinhuizen altijd lang mee. Laat je het tuinhuis in Ravels en omgeving ook nog impregneren, dan mag je erop rekenen dat het nog langer meegaat. Je zult merken dat het vocht minder goed op het hout blijft zitten. Daarnaast heeft het hout ook veel minder te lijden onder vocht en vuil. Er is namelijk een speciale beschermende laag op het hout aangebracht. Wil je extra lang genieten van je buitenverblijf, overweeg dit dan zeker. 

Tuinhuizen Ravels

Wil je het tuinhuis in Ravels en omstreken met een plat of een schuin dak? Kies je voor een plat dak, dan hoef je gegarandeerd geen vergunning te regelen. Daarnaast heeft een plat dak zowel een moderne als een klassieke uitstraling. Het past daardoor in vrijwel alle tuinen. Wil je eikenhout of kies je voor Douglas? Wil je meer informatie over de houtsoorten die wij gebruiken? Onze deskundige medewerkers kunnen je er alles voor vertellen. Als je precies de voor- en nadelen weet, kun je de beste keus maken.

Een tuinhuis kopen Ravels 

Twijfel je nog over de inrichting van het tuinhuis in Ravels en omstreken? Kun je, als het ligt aan de afmeting van je tuin, een groot tuinhuis plaatsen? Vraag je jezelf nog af of dit verstandig is? Soms is het ook lastig om te bedenken hoeveel ramen je in het huis moet laten zetten. Wij komen vaak klanten met vragen tegen en geven op een eerlijke manier advies. We hebben veel ervaring op dit gebied. Ook met jou denken we graag mee over het tuinhuis in Ravels en omgeving. Je kunt ook even een kijkje nemen op onze site. Bij de fotogalerij zie je allerlei voorbeelden van tuinhuisjes. Wie weet kom je daardoor zelf ook op een goed idee. Een handige optie is daarnaast het bezoeken van ons showterrein. We bevinden ons in Neerkant. 6 Dagen per week ben je bij ons van harte welkom.